Le Mans C6-R

Av: Jens Roger Kristoffersen

 

Det er viktig å ikke ta for lange pauser mellom byggingen. Da en lokal hobbybutikk hadde opphørssalg på plast bestilte jeg en Revell Le Mans gift pack. Som er en stor eske som jeg måtte se å få bort fra hylla. Og her er den første av dem, Corvette C6-R som vant GT1 klassen i både 2005 og 2006.

Stort dekalark følger med, men det blir mye dekaler til overs. Arket inneholder dekaler for ikke mindre enn 6 varianter, begge bilene fra både 2005,  begge fra 2006 samt 2 fra ALMS 2005.
Det er egentlig ikke så mye som skiller dem, og bortsett fra merkene som indikerer løp og år, må en være temmelig nerd for å vite forskjellen.

Det meste av chassis og interiør ble lakket i forskjellige nyanser av Alclad og matt svart med noen detaljer i BMF.

 

Enkel men veldig bra utseende motor, og carbondekalene på toppen fulgte med på arket.

 

Panseret legges bare løst på plass, og det var vel heller ikke hengsler på originalen.

 

Enda ikke helt tørr Kristal Clear på glassene ser jeg…

 

Borret opp de tre små hullene i og det litt større hullet rett bak dørene.

Hadde kjøpt inn Zero C6-R Yellow farge til dette bygget. Har funnet ut at jeg får bedre resultat på 2K lakken hvis jeg tynner den litt mer enn jeg har gjort tidligere, og denne ble jeg rimelig fornøyd med.

Alt i alt en heftig doning og et veldig bra sett.