IPMS på Miniatyr-NM

Situasjonsrapport av Edward H. Valholm

I helgen som var ble det avholdt norgesmesterskap i miniatyrspill. Siden jeg har tilnærmet null kjennskap dette annet enn at det innebærer en mengde miniatyrfigurer, landskap og en god del annet samt at målet (som alltid) er å vinne over motstanderen. NM ble avholdt i «Fabrikken», Vinmonopolets gamle fabrikk på Hasle.

Arrangøren hadde invitert IPMS og Jan Erik og undertegnede sa seg villig til å stille opp. Vi fikk et bord rett ved inngangen og rigget oss til. Vi hadde tatt med oss visittkort, flyers og vår nye roll-up. På lørdag holdt vi på fra 10 på formiddagen til 18 på kvelden og fra 10 til  16 på søndag. Vi hadde derfor rikelig med timer til rådighet hvor vi satt og bygget, malte og svarte på spørsmål fra forbigående. På lørdag var det også et team med sminkører som stod rett ved siden av oss og lagde om vanlige mennesker til både alver og monstre.

Vi utførte også førstehjelp til flere som spurte om hjelp til å sette sammen figurer som hadde fått litt røff behandling. Alt i alt  var det to veldig hyggelige dager med bygging og promotering av IPMS.

En stor takk til arrangøren som bistod med hjelp når vi trengte det og takk for at vi fikk komme. Vi kommer gjerne igjen neste gang hvis vi får lov.
Her er noen stemningbilder.

002 SAM_0981 04 024 037 10 022 025 010

SAM_0978 041 (Large) 042 (Large) 043 (Large)