IPMS Øst medlemsmøte rapport

Høsten og mørket har begynt å ta over en større del av dagene nå og det er i denne tiden hvor (kanskje de fleste) plastbyggere kommer ut fra sin selvpålagte «sommer byggepause» og det er i disse mørketider at byggelysten igjen springer til liv.

På Kjeller som vanlig, var kaffen, pølser og div. sukkerholdige drikker tilgjengelige. Nå kan man nesten si «som vanlig» at det var også bygging på møtet. Morten Brevik og Edward Valholm hadde med seg noe de pusset og limte på, mens resten av andre nøt kvelden med å oppdatere hverandre med hva som hadde skjedd den siste tiden.

Mats Averkvist hadde tatt med seg en haug med en del eldre «fossiler» av noen bygge sett. Det var mange blanke øyne og historier blandt de fremøtte som ble fortalt etterhvert som settene ble dratt frem og beskuet og deretter til slutt ble med hjem.

Bjørn Jacobsen hadde tatt med seg hele fire fly og tok nesten hele bordet. Hans B-17 var spesielt moro å beskue «i live» etter å ha fulgt denne på forumet dette året.

Ellers kom Henrik Melvold innom med to diorama og det ble da klart hvem som ville stikke av med kveldens premier  – Dioramaer har en styrke i seg selv og de fleste var enige om at Henrik igjen har laget to fine eksemplarer. Favoritten til de fleste var det som het «Enough!»..

Da klokken nærmet seg og gikk over 21 var det på tide å pakke sammen for denne gang.

Vi ønsker alle medlemmer fra fjern og nær velkommen til neste møte. Dette håper vi igjen vil bli et «swap-meet extravaganza de-luxe» som i fjor. Derfor, har du noen modeller og lignende som du ønsker å bytte eller selge så ta de med på neste møte.

(Lars – du har med å komme også )

 

Vi avslutter med noen stemningsbilder

imageIMG_2411 (Large) IMG_2407 (Large) IMG_2403 (Large) IMG_2416 (Large) IMG_2417 (Large) IMG_2413 (Large) IMG_2405 (Large) IMG_2410 (Large) IMG_2419 (Large)