Full fart fremover!

Viktig melding!

Vi alle vet at IPMS har et fantastisk forum. Og er du ikke klar over det så er det på høy tid! Selv om Facebook er raskere og enklere når det gjelder å publisere bilder er det ikke noe sted for referanser og følge med på byggetråder m.m.

Som leder for IPMS Norge må jeg dessverre innrømme at jeg selv har vært lite aktiv på forumet vårt den siste tiden. Vel, mitt personlige mål for fremtiden er nå å vende tilbake til forumet og heller poste min fremgang der rundt det jeg pusler med på fritiden.

Jeg oppfordrer alle medlemmer til å «vende tilbake» :) – La oss alle sammen heve aktiviteten på forumet. Og heller poste linken til hva vi driver med på forumet her på Facebook.

Facebook er mer ett «her og nå» redskap, mens forumet vårt er stedet hvor vi kan søke etter medlemmer, referanser og tidligere bygg.

Jeg synes forumet vårt burde være vårt primære samlingssted og Facebook ett supplement. Jeg håper dere synes det samme.

På årets SKALA kom det frem noen gode forslag vedrørende vårt forum og hva slag muligheter rundt det å eventuelt oppgradere det. Takk til alle som kom med forslag! Styret har fått mange forslag å henge fingrene i.

Så, derfor sier jeg «full fart fremover!».. på forumet!
Hilsen
Edward
leder IPMS Norge