Skrevet av Emne: Bilmodell relaterte linkar!!  (Lest 1316 ganger)

bugace

  • Gjest
Bilmodell relaterte linkar!!
« på: 03.01. 2009 17:20 »
Her er mine hemlighetar. Mange av dåke kjenner til desse firmaene, men for noken blir da nytt å finna.

Om ein bruke Resin Realm som referanse for bilder, så bestiller Flintstonemodellane frå Model Empire, så er du trygg. Dei er da nærmaste du kjem ein agent for Flintstone.
Da finnest ein gru bråte med firma som lager karosser, men i forhold til pris, så er Flintstone nesten uslålige.
ModelMaster/Testor HBO serien til Flintstone, er mest å rekna som Slammer bygg!!!
Denna linken vil holda dåke opptatt lenger enn dåke likar: http://www.rocketfin.com/model_car_links.html

Sjøl har eg handla hos desse:

http://resinrealm.net/Star/AardvarkModels/Aardvark.html.
 
T-Fordar.  Veldig fine å handla med. Resinen som var brukt på mine to modellar var veldig lett, og tynn. Resinen minna nesten om papp!! Om du ikkje har donor T-Ford, så får du mange delar her som du trenger til ein orginallignandes bil. Dei har rodversionar, som passer til Buttera ramma frå Revell, og orginalversioner(same type karosser), som passer AMT sine rammer. Aardwark er dei einaste som har Coupelet. Dei har og centerdor versionen. Om du kun trenger den sistes kaross, så kjøp Flinstone sin til 10 dollar.

http://www.alteredstatesmodels.com/afxgassers.htm

Linken til gassarane hans her. Her er da noken skikkelige kjekke småting. Sjøl har eg handl '50 Austin front med Stock grill etc. til min Revell Gasser. Dessuten så har eg handla Austin Pick Upen. Er jo ein Norsk Austin Rod P/U som er ganske kjente. Dåke kan finna bilder av den på mi Fotki sida, under biltreff.
Kvaliteten til ASM er heilt topp!! Dåke må sjekka alle undergruppene hos dei. Garantert mykje å finna.

http://escort500xl.hostrocket.com/

Har mykje diorama ting. Eg handla her for noken år sio, og eg blei skuffa. Veldigt mykje arbeid som trengs gjerast på da eg fekk heim. Om kvaliteten er blitt bedre så er fyren som lager tinga veldig grei. Be om ein vareprøve før du bestiller stort!!

http://www.fantastic-plastics.com/

OK detta er kje resin, men her kan du trygt handla nye sett til ein meget god pris. Fyren som driver firmaet heite Len Feinberg, og han sjekker gjerna hos leverandøren sin etter sett om han ikkje har dei!! Mine størst ordre frå USA blir handla hos Len. Då kan da vær snakk om sett for 5-6000. Ingen konkurrer på service med han. Bestilling på tusenvis av kroner, posta neste dag!!!

http://www.fredsresinworkshop.com/bodies.htm

Nesten bare Short track greie her, nesten!! Body 23 er stock '64 Chevelle!! Body 9 er stock '32 Chevy Coupe. Denna siste har eg, og den er nydelig, og passer som den skal på MPC/AMT's '32 Chevy Convertible. Sjekk omkring på dei andre menyane hans og!! Masse smått snadder som er kanon til nye og nostalgiske roddar.

http://www.jimmyflintstonestudios.com/

   Offisiella sio!!

OK, har ikkje handla hos desse heller, men....
http://www.freewebs.com/earlyyearsresin/engines.htm

http://www.kitformservices.com/

E tryggheten sjøl, og kvalitetsbeviste så da holde. Hot Rod Scania!!!!

http://public.fotki.com/KenK/kitchen_table_resin_kits/
 Har eller ikkje prøvd, men Ken Kitchen er mykje omtala for tio. Mange kjekke ting for Rodbyggara.

http://www.modelhaus.com/   

Er ofta referanse på andre resin støyparars kvalitet. Er verdt da extra i forhold til da du finner hos R&R om du skal bygga 100% originalt. Har handla her i frå mange ganger, først gangen for over 20 år sio. '58 Edsel Custom, med choppa tak, og integrerte fangara. Enno ikkje bygd!!

http://www.modelroundup.com/

Har både nytt, og 2nd hand. I menyen t venstre finner du og resin. Desse meina eg er støypt av Hendrix. Ikkje Modelhaus kvalitet, men heilt grei. Har handla hos Jack eit par tiår, men etter Hobby Haeven forsvant, så har servicen falt ein del. Dei vaks fleirfoldigt etter Tom Carter runda av HH. Tom og Jack er venner gjennom mange år, og er/var med på Model King eventyret.

http://www.motorcityresincasters.com/

 Har ikkje handla hos desse, men noken av desse har eg vært borti då dei dreiv andre selskap. Bør vær 100%, og eg veit eg skal handla her!!

http://www.perrysresin.com/ 

Veldigt fine kvalitet. Verdt kvar einaste krona. Spør om han har fått klar VW Type 3 no. Han sa dei skulle vær klar desember 07. "Perry" er foresten ei bikkja han hadde for noken år sio!!

http://www.freewebs.com/rmrresin/nf125.htm

  Mannen bak detta firma heite Ron Andrews. Eg har noko frå han, og meir er på vei. I forhold til pris er da heilt greit, men mangla litt på Modelhaus kvalitet. Ikkje så mykje luftbobler, men bitte, bitte litt røffe. Han har likavel noken utruligt tøffe karossa, og ein Gravemaskin som utklasser KFS sin på pris. Einaste er att Ron har ikkje Paypal, eller kortterminalar. Eg pleie senda cash!! Har funka greit.

http://www.scaleautomobilia.com.au/ 

Andy er ein kjernekar som eg handla hos første gongen for 8 år sio. Han har eit godt utvalg i Australske resinmodellar, og er 100% til å stola på.

http://www.sefinecast.co.uk/ 

Fekk i dag bekrefta att detta er bra greie. Er ikkje på jakt etter bilane, men kvitmetall Rover V8, og diverse felger til Britiske bilar. Euro roddar. Eg skal bestilla frå dei snart.

http://www.stsmodeltrucks.com/store/agora.cgi?cart_id=5546106.9477*Hu7eM3&next=0&product=conversion

Bare trucks står da, og da stemme. Er ein B61 Mack her, denna meina eg kanskje e da besta kjøpet om du ønske deg ei sånn hytta. Da er fleire som lagar B61, men ift pris, så er denna meget fin. Husk att desse kom som Pick Up!! Da e jo nesten Rod da. Sjå og på den nydlige Ford F8!!!

http://www.thepartsbox.com/

Har masse gøy. Dei har ikkje holdt på så lenge, og dei lærer enno mykje underveis. Men sjekk motorane deira, mykje kjekke rod greie ellers og. Eg jobber litt med deira Bedford, som desverre ikkje er verdt pengane som den er no. Eg vil senda min tilbake til dei når eg har fått korrigert hytta så godt som eg klara. Den er for brei, for lav, for ditt, for datt etc. RX2 deira er kun kaross, fangara og grill, men om du bruker Aoshima sin RX3 så trur eg du kan komma langt. Eg har RX2'en, og den er fint støypt, men da er litt arbeid med å gjevna ut noken av "karossflatene". For 25 AUS$ er den eit must. Her i sørvest har me handla hos dei fleire gong, og vil gjer da igjenn. Bedre service enn å gå gjennom Hiroboy, som selger deira produkter.

Da er garantert mykje eg har gløymt her, men kos dåke med Rocketfin, så finne dåke da mesta. No har eg i allefall kommet med nesten alle hemmlighetane mine!! ;)

Tor Henning Engen

  • IPMS Medlem
  • Seriøst ivrig
  • *****
  • Innlegg: 304
Bilmodell relaterte linkar!!
« Svar #1 på: 27.05. 2011 20:13 »
Dobbelposting for eigen del. :P
Hadde heilt gløymt eg hadde denna gamle tråden.

Oppdaga detta firmaet i mai 11. Er bekjent av da andra firmaet eg og lista opp her.


http://scenesunlimited.homestead.com/index.html

MAD er eit firma drevet av Kris Morgan, som og er i same modellklubb som han som har firmaet over.
http://madmodeling.com/store/