registreringserklæring

PROFILER UTEN FULLT NAVN VIL BLI AVVIST (Dette gjelder ikke forhandlerprofiler)
PROFILES WITHOUT A FULL NAME WILL BE REJECTED (This does not apply to commercial profiles)

Ved å registrere deg på IPMS Norge sitt forum godtar du følgende:

Det er ikke mange regler for bruken av forumet vårt, men vi nevner følgende:

1) Det er ikke tillatt å diskutere "krig og fred og politikk og sånn". Grensen for hva som er politikk er naturligvis skiftende, men partipolitikk er definitivt fy, (nedsettende) omtale av andre på religiøst eller etnisk grunnlag likeså. Vi stoler på at folk skjønner hva som faller inn under forbudet, og administrator forbeholder seg retten til å sensurere innlegg uten forvarsel. Om du verker etter slike diskusjoner, anbefaler vi derimot http://politiskforum.no/. Det er en rapporterings funksjon i forumet, dersom noen mener administrator ikke følger med eller man er misfornøyd med noe. Er du misfornøyd med noe, send heller en PM til administrator enn å starte en diskusjon om diskusjonen på forumet. Er du misfornøyd med administrator, klager du til styret i IPMS Norge.

2) Forumet er ikke-kommersielt. Dette betyr at forumets brukere står fritt til å skryte hemningsløst av produkter og forhandlere de benytter, mens forhandlere ikke gis anledning til å reklamere for seg selv andre steder enn i Forhandlernes hjørne og Produsentens hjørne.
Markedsplassen er primært for kjøp, salg og donasjoner, av ting som er klart relatert til hobbyen, mellom privatpersoner, og er forbeholdt medlemmer av IPMS Norge. Altså kun de som har betalt kontingent til IPMS Norge kan benytte Markedsplassen til å selge, alle kan kjøpe. IPMS Norge er på ingen måte ansvarlig for handelen som skjer her på forumet. Alle andre seksjoner er stengt for kommersielle innlegg.
Kommersielle aktører har fått sine egne plasser til å dele info med brukerne, dette gjøres i "Forhandlernes hjørne" og "Produsentenes hjørne".

3) Alle registrerte brukere skal oppgi sitt fulle navn. Kommersielle aktører skal benytte firmaets navn.

4) Innlegg som bryter norsk lov eller oppfordrer til brudd på norsk lov vil bli fjernet uten advarsel.

5) Norsk lov gjelder på forumet.

Og så litt til informasjon angående administratorpraksis:

1) Forumet er delt opp i en rekke seksjoner. Hvor innleggene dine hører hjemme overlater vi til deg å bedømme, men administrator forbeholder seg retten til å flytte et emne, dersom vi mener det er plassert feil. Referanse-seksjonene er f.eks. kun tiltenkt referansemateriale, dvs. gjerne bilder av de faktiske forbildene. Bilder av modeller - ferdige eller i arbeid - hører hjemme i galleriet.

2) Administrator leser alt. Selv emner som ikke interesserer administrator.

3) Administrator innrømmer ikke ansvar for eventuell nedgang i produktivitet ved byggebordet (eller i annen sammenheng) som følge av utstrakt bruk av dette forumet.

4) Administratorene / moderatorene er uavhengige av IPMS Norge sitt styre, og er satt til å styre forumet til fellesskapets beste.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Du samtykker, gjennom din bruk av dette forumet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv, voksent materiale eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette forumet.

Merk at det er umulig for eierne av dette forumet å bekrefte gyldigheten av alle innlegg. Husk at vi ikke aktivt monitorerer innleggene, og som sådan, er ikke ansvarlig for innholdet som finnes. Vi garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten, eller nytten av informasjon som presenteres. Meldingene uttrykker brukernes synspunkter, og ikke nødvendigvis synspunktene til dette forumet, dets ansatte, datterselskaper, eller dette forumets eier. Alle som føler at et innlegg er støtende oppfordres til å umiddelbart varsle en administrator eller moderator på dette forumet. De ansatte og eieren av dette forumet forbeholder seg retten til å fjerne upassende innhold, innenfor en rimelig tidsramme, dersom de mener at fjerning er nødvendig. Dette er en manuell prosess, man må innse at de ikke er i stand til å fjerne eller redigere et innlegg umiddelbart. Denne policyen gjelder også for informasjon i medlemsprofilen.

Du er helt og holdent ansvarlig for innholdet i dine meldinger. Videre samtykker du i å sikre og holde eierne av dette forumet, andre relaterte nettsteder til dette forumet, dets ansatte og dets datterselskaper skadeløse. Eierne av dette forumet forbeholder seg retten til å avsløre din identitet (eller annen relatert informasjon samlet på dette forumet) i tilfelle av en formell klage eller et rettslig skritt som oppstår forårsaket av din bruk av dette forumet.

Når du registrerer deg, velger du brukernavnet ditt. Vi anbefaler at du velger ett egnet brukernavn. Med denne brukerkontoen som du er i ferd med å registrere, godtar du at du aldri gir ditt passord til en annen person, bortsett fra en administrator, dette for din egen beskyttelse og for vi skal kunne gjenkjenne deg senere. Du samtykker også til ALDRI å bruke en annen persons konto, uansett grunn. Vi anbefaler at du bruker et komplekst og unikt passord for kontoen din, for å hindre misbruk av din konto.

Etter at du har registrert deg og har logget inn på dette forumet, vil du kunne fylle ut en mer detaljert profil. Det er ditt ansvar å gi presise og riktige opplysninger. All informasjon forumets eier eller ansatte finner unøyaktige, støtende eller vulgær, vil bli fjernet, med eller uten forvarsel. Passende sanksjoner kan være aktuelt.

Vær oppmerksom på at din IP-adresse blir registrert på hvert innlegg, i tilfelle du trenger å bli utestengt fra dette forumet eller at din ISP kontaktes. Dette vil bare skje i tilfelle hvor det er et grovt brudd på denne avtalen.

Vær også oppmerksom på at dette nettstedet lagrer en informasjonskapsel (cookie), en tekstfil som inneholder litt informasjon (som ditt brukernavn og passord), i nettleserens hurtigbuffer. Dette brukes KUN for å opprettholde din innlogging. Nettstedet samler ikke inn eller sende ikke noen annen form for informasjon til din datamaskin.